Test av brødblandinger

Møllerens Bestemors Grovbrød

Et tradisjonelt brød med få overraskelser, men med mye fiber.

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Møllerens Bestemors Grovbrød

Nøkkelhullsmerket og merket med Grovt på Brødskala'n. Skal tilsettes vann og gjær. Inneholder transfritt fett og maltpulver.Bakt på vanlige melsorter og uten spesielle frø eller annet, er dette brødet bra fordi det har lite salt og mettet fett, men ganske mye fiber.

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 947

Energi, kcal: 223

Protein, g: 7,7

Karbohydrater, g: 43,8

Sukkerarter, g: 1,30

Fett, g: 1,9

Mettet fett, g: 0,2

Kostfiber, g: 6,0

Natrium, g: 0,20

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: FIBRA Fullkornshvetemel (34,6%), sammalt mel av hvete og rug (30%), hvetemel

Antall tilsetningsstoffer: 5

Antall brød: 2

Produsent: Norgesmøllene AS

Pris, kr: 21,00

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også