Test av brødblandinger

Regal Norsk Bondebrød

Det er mye sukker i dette brødet, men også mye fiber.

TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding.
TESTET: Dinkost.no har testet 28 typer brødblanding. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Regal Norsk Bondebrød

Nøkkelhullsmerket og Grovt-merking på Brødskala'n. Inneholder surdeig, og det medfølger en pose tørrgjær som sitter på toppen.Tilsettes vann og olje.Her får du et brød som inneholder nest mest fiber i hele testen, men som også ligger høyt på sukkerinnholdet. Må det være sånn?

Innhold per 100 g ferdig brød

Energi, kJ: 1023

Energi, kcal: 245

Protein, g: 9,0

Karbohydrater, g: 41,2

Sukkerarter, g: 2,80

Fett, g: 2,9

Mettet fett, g: 0,4

Kostfiber, g: 8,2

Natrium, g: 0,30

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: vann (tilsetter du selv), hvetemel, sammalt mel av rug og hvete (24,5%)

Antall tilsetningsstoffer: 1

Antall brød: 2

Produsent: Lantmännen Cerealia

Pris, kr: 31,50

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også