Høy andel fisk fører til bra mengde protein. Hovedingrediensen er hyse, deretter kvitlaks, og minst ørret og kveite tross navnet . Har ingen tilsetningsstoffer, og får høy score for lite karbohydrater og minst salt.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 109

Fett, g: 4,2

Hvorav mettet fett, g: 1,6

Karbohydrater, g: 2

Hvorav sukkerarter, g: 0,4

Protein, g: 15,7

Salt, g: 1

Andel fisk, %: 86

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Lofotprodukt AS
Pris 95,00
Ingredienser Hyse 43 %, hvitlaks 21 %, ørret 17 %, kveite 5 %, melk, smør, potetmel, potetflakes, fersk løk, dijonsennep, hvitløk, salt, muskatblomme, hvit pepper, sellerisalt. Stekt i rapsolje.
Næringsinnhold
Mengde 500 g/4 stk.
Kilopris 190
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!