Bake brød: Test av brødblanding

Dansk rugbrød med surdeig

Brødmiksen med minst protein.

GROVBRØD: Klikk Helse, ShapeUp og Bedre Helse har testet brødblanding for grovbrød du kan bake selv.

GROVBRØD: Klikk Helse, ShapeUp og Bedre Helse har testet brødblanding for grovbrød du kan bake selv. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Dansk rugbrød med surdeig

Produsent: Regal

Pris: 20 kr

Grovhetsprosent: 42 %

Næringsinnhold per 100 gram:

  • Energi, kcal: 228
  • Protein: 7 g
  • Karbohydrater: 37,4 g
  • Hvorav sukkerarter: 0,7 g
  • Fett/ hvorav mettet:
  • 4,2/0,6 g
  • Kostfiber: 5,4 g

Spesifikasjoner

Produsent Regal
Pris 20

Konklusjon

Brødmiksen med minst protein. Halvgrovt, 42 % fullkorn, men er bedre enn mange i samme kategori.

Dras opp i poeng på karbohydrater og sukkerarter. Tilsatt litt sukker, men som navnet tilsier består miksen av mest sammalt og siktet rug.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag