Rispudding med syltetøy. Her er en dessert som er middels på det meste, bortsett fra innholdet av tilsatt sukker, som er ganske så bra. Hovedingrediensene er slik vi kjenner dem fra kjøkkenet. Et midt på treet-valg.

Smaksvurdering ved Arnie Stalheim:

Riskremen: Passe konsistens og passe søt. Ingen unoter, dette er den beste riskremen av de tre i toppen av sunnhetsskalaen.

Sausen: Søt, frisk og ganske naturlig. Den beste sausen av disse tre.

Smakskarakter: 5 av 6

Innhold per 100 g:

Kalorier, kJ/kcal: 629/150

Protein, g: 2,8

Karbohydrater, g: 20

Fett, g: 6,4

Tre viktigste ingredienser: helmelk, kremfløte, ris

Total mengde tilsatt sukker, %: 9

Tilsetningsstoffer: emulgator, stabilisator, aroma, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel

Antall porsjoner i forpakningen: 1

Vekt, g: 150

Kcal per porsjon: 225

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Tine
Pris 9,30

Konklusjon

Det er ikke så altfor mye tilsatt sukker i denne desserten, noe som plasserer den over middels.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!