Lofoten Perfekt Grillfisk Grillburger med bacon og mozzarella

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up
Produkter
Tester
Fiskekaker

Oslo/studio 20160902; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker Oslo/studio 02092016; Hjemmet, Klikk.no, Shape-Up Produkter Tester Fiskekaker

Publisert Oppdatert

Lite og nest lavest innhold av fisk med torsk som hovedingediens. Melk og mozzarella bidrar til middels med protein. Tilsatt bacon som gir mer mettet fett. Pluss for å være blant de med minst salt.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi, kcal: 134

Fett, g: 6,2

Hvorav mettet fett, g: 2,1

Karbohydrater, g: 5,1

Hvorav sukkerarter, g: 0,8

Protein, g: 14,3

Salt, g: 1

Andel fisk, %: 60

Spesifikasjoner

Produsent Lofotprodukt AS
Pris 49.9
Ingredienser Torsk 27 %, hvitlaks 22 %, hyse 11 %, melk, mozzarella 6,5 %, bacon 6,5 % (sideflesk av svin 93 %, vann, salt, dekstrose, røykaroma, E 450, E316, E250), potetstivelse, vann, sjalottløk, rapsolje, hvitløkspurè, salt, muskatblomme, pepper, konsistensmiddel (karragenan). Stekt i rapsolje.
Næringsinnhold
Mengde 250 g/2 stk.
Kilopris 199,60

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag