Grovbrød

Norsk Grovbrød

Norsk Grovbrød med sirup fra Din Baker (84% grovt, 6,5% fiber)

4 POENG: Norsk Grovbrød med sirup fra Din Baker.

4 POENG: Norsk Grovbrød med sirup fra Din Baker. Foto: Foto: Anders Engen Rasch

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Pris

Kr 22,90 (750 g)

Ingredienser

Vann, sammalt mel av hvete og rug (35,5 %), hvetemel, hvetekli (2,9 %), sirup (2,9 %), gjær, salt, hvetegluten, vegetabilsk fett (inneholder soya) og enzymer.

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi 911 kJ/215 kcal, protein 8,2 g, karbohydrat 41,5 g, hvorav sukkerarter 3,4 g, fett 1,8 g, hvorav mettede fettsyrer 0,4 g, enumettede fettsyrer 0,3 g, flerumettede fettsyrer 0,7 g, kostfiber 6,5 g, natrium 0,420 g.

Spesifikasjoner

Produsent Din Baker
Pris 22,90

Konklusjon

Ernæringseksperten sier:

- Enkelt hvete-rugbrød uten fiksfakserier. Fettinnholdet er lavt, det er bra. Men brødet har også lavt innhold av fiber og protein, og det inneholder mest sukker av alle brødene i denne testen, selv om mengden ikke har særlig betydning rent helsemessig.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag