Mengde: 300 g.

Tilberedning: Stekes i panne.

Andel fisk: 36 % laksefilet og 9 % fiskekjøtt av laks (hva skjuler det seg her?).

Informasjon på emballasjen: Jøss, her er til og med vitamin C deklarert! Vi ville nok heller bedt om opplysninger om innholdet av vitamin D. Dette produktet er en av testens mest kaloririke, noe som kommer av frityrskorpen, spinatfyllet som også inneholder olje, ost og margarin. Proteininnholdet er ganske høyt, men likevel ikke så høyt som for ren laks. Saltinnholdet på 1,1 % er helt på grensen til sunt.

Ingredienser: Hadde det gått an å lage dette uten rismel, stivelse og modifisert stivelse, og heller med et grovere mel? Og hvorfor ikke ha enda mer laks i produktet?

Smak/utseende: Smaker mye laks og spinat, men svært mye av den sprø skorpen. Vi kan styre oss for såpass mye skorpe og legger noe til side.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 55

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!