Mengde: 900 g.

Tilberedning: Stekes i ovn i 10 minutter.

Andel fisk: 58 % torskefilet

Informasjon på emballasjen: Her er det en grundig ingrediensliste, til og med krydderne står på! Og saltmengden er oppgitt til 0,6 %, noe som er meget bra. Energiinnholdet er noe høyere enn i de andre produktene, fordi det unektelig er trukket en del fett inn i krisplaget på utsiden av fisken. Men nivået av protein er høyere enn i de andre kakene og puddingene.

Ingredienser: Bortsett fra en stabilisator er alle ingrediensene noe vi selv kunne brukt.

Smak/utseende: Forbausende god smak! Litt grå fisk, så vi trodde det var sei. Paprikaen i krydderblandingen setter nok farge på utsiden av fiskepinnene, de er nokså oransje.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 17

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!