Her viser han frem mannepuppene sine

Nå blir den unge mannen hyllet på Internett.

Foto: (Skjermdump / YouTube)
Publisert

(SIDE2):  Etter at Christopher Pineda leste et innlegg på nettet fra en ung mann som ønsket å ta livet sitt på grunn av sine mannebryst, bestemte han seg for å kle av seg på overkroppen.

- Har vært tøft

I likhet med den anonyme mannen lider også Christopher Pineda av gynekomasti, en sykdom som fører til at det mannlige brystvevet blir forstørret, skriver nettstedet metro.co.uk

Dermed filmet han seg selv i bar overkropp foran speilet der han snakker om kroppen og sine egne tanker relatert til puppeproblemet:

- Beklager om du blir støtt av denne videoen, men tro meg, det er en god hensikt med dette klippet, sier Christoper.

- Jeg ønsker bare å si at det er greit å føle som du gjør. Det er helt naturlig med tanke på det problemet vi sliter med. Det er vanskelig og jeg har også hatt det tøft og vondt, noe det fortsatt er av og til.

Modig

I klippet forteller Christopher at sykdommen ikke har gjort livet hans enkelt, men at det definitivt går fint an leve med mannepuppene.

Den ærlige mannen sier også  at alle som har spørsmål om gynekomasti, kan bare stille spørsmål og snakke med han.

Etter at klippet ble lagt ut på YouTube har Christopher blitt overveldet av responsen og tilbakemeldingene. Flere har delt og likt videosnutten, og mange har takket han og skrevet oppmuntrende kommentarer.

Flere skriver at han er modig og at han hjelper mange med å være så åpen og ærlig om lidelsen. 

Se klippet her:

Denne saken ble første gang publisert 26/05 2014.

Les også