8 ting du ikke bør gjøre når du har sex

For eksempel: Du bør la mobilen ligge.

Foto: Colourbox/Illustrasjon
Publisert

(SIDE2):Det er selvsagt noen ting du ikke kan noe for at skjer når dere ligger i senga. Som at det plutselig kommer en uønsket kroppslyd, eller at du må hoste eller nyse. Eller du må på do eller føler deg dårlig eller lignende.

Men det er derimot et knippe ting folk gjør når de har sex, som helt klart bør og kan unngås.

Her er noen eksempler fra nettsiden Bustle:

1. Sjekke mobilen

Får du en tekstmelding eller telefonen ringer, så kan det stort sett alltid vente. Du må ikke sjekke mobilen når du har sex. Gjør du det, så betyr det at du ikke er helt tilstede når det gjelder hva som foregår i senga.

Mobilen har vel generelt egentlig ikke noe å gjøre i senga. Fotografen Eric Pickersgill opplevde nylig noe som gjorde at han for alvor fikk opp øynene for hvor avhengige vi har blitt av mobilen. Han har laget en bildeserie som har fått mye oppmerksomhet.

Foto: Colourbox/Illustrasjon

2. Å være helt stille

Sex handler også om kommunikasjon og gi partneren et hint om hva som skjer. Å være helt stille under samleie kan drepe stemningen.

3. Skravle

Det motsatte er heller ikke det beste alternativet. Alle liker et fint kompliment, men blir det for mye av det gode kan det bli rart. For eksempel, ikke kjør på med «Du er så hot og sexy» eller «Jeg har alltid drømt om å være med en som er så hot og sexy som deg, men jeg trodde aldri det ville skje. Jeg er så glad jeg får være sammen med noen som er så sykt deilig». Det blir litt mye komplimenter og prat.

4. Prevensjon eller ikke ...

Noe av det verste du kan gjøre når dere skal ha sex, er å begynne å diskutere om dere skal bruke kondom eller ikke. Det ødelegger ikke bare stemningen, men du kan også bli nervøs av tanken på hvor mange denne personen har hatt ubeskyttet sex med.

Når det er sagt, er det lurt å la spørsmålet om antall sexpartnere ligge, skrev vi i saken som viser hva som er «Det perfekte antall sexpartnere».

5. Slappfisk

Vi siterer Bustle: «En gang datet jeg en fyr som bare lå der hver eneste gang vi hadde sex, som om det var min jobb å gjøre alt. Det var flaut hvor «lat» han var. Han bare lå der på ryggen uten å røre seg. Vi datet ikke lenge»

Foto: Colourbox/Illustrasjon

6. Feil navn

En klassiker på en slik liste som dette, men den må nevnes. Du bør vite hvem du går til sengs med. Skulle du likevel være usikker, så rop «ja» eller lignende istedenfor «Nina», når du egentlig har tatt med deg «Tone» hjem.

7. Kyss

Hvis du har sex med noen og ikke ønsker å kysse eller kline, så er det ganske krenkende. Det sender signaler om at du enten ikke vil, eller at du synes vedkommende på en eller annen måte er lite tiltrekkende. Har du sex med noen, så kyss.

8. Fake

Å late som du kommer er urettferdig for alle involverte. God sex behøver ikke alltid å ende med orgasme, men det skal i hvert fall ikke ende opp med at en av dere lyver om det.

Men vet du hvorfor mange later som om de har hatt tidenes sex? Enten faker hun for å få mannen til å føle seg bra, eller hun faker for å få han til å stoppe hva enn han driver med.

Denne saken ble første gang publisert 20/03 2016.

Les også