Barneseng av telttype med innsydde stålspiler. Laget i tekstil med store flater med finmasket netting.

SIKKERHET: Det er ikke enkelt å velte sengen, men grunnet de myke sidene kan sengen lett trykkes ned mot barnet. Sengen har hjørnestropper, men ingen plugger følger med. Dobbeltsidig glidelås som ikke kan låses.

MONTERING: Sengen er enkel å montere. Den har en enkel bruksanvisning med illustrasjoner. Trekk for at den ikke er helt utfyllende og at teksten er Ikke på norsk/skandinavisk. Kan være litt problematisk å pakke ned sengen da den spretter raskt opp igjen om man ikke bretter den korrekt.

TRANSPORT: Sengen tar ikke mye plass. Enkel å ta med seg på fly og reise. Får plass i koffert eller stor bag. Den er også lett å legge over skulderen og bære med seg, samtidig som man har annen bagasje.

KOMFORT: Madrassen er for tynn, men sengen oppleves som romslig. Det er høyt og lyst med lys netting. Netting på alle sider, også i taket.

Pris: Kr 849

Vekt: 2,17 kg

Alder: 6-18 mnd.

Volum: Pakket: 15 x 30 x 60 cm, montert: 69 x 60 x 100 cm

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!