Test av grillpølser

Solvinge grillpølse av kalkun og kylling

Fett fra fjærkre har en sunnere profil enn fett fra rødt kjøtt.

TEST AV GRILLPØLSER: Solvinge grillpølsa av kalkun og kylling

TEST AV GRILLPØLSER: Solvinge grillpølsa av kalkun og kylling Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 525 g

Kilopris: 51,-

Inneholder: Kalkunkjøtt (37%), vann, kyllingkjøtt (29%), tapiokastivelse, tørrmelk, kaseinat, potetfiber, løk, salt, dekstrose, krydder (blant annet muskatblomme, selleri og løk), antioksidant (kaliumlaktat og askorbat), fargestoff (karmin), konserveringsmiddel (nitritt).

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 186 kcal/773 kJ

Protein: 10 g

Karbohydrater: 5 g

Fett: 14 g

Hvorav mettet fett: 3,4 g

Hvorav flerumettede fettsyrer; 1,8 g

Natrium: 0,8 g (2 g salt)

Vurdering: Et godt alternativ, tross en del salt (2%). Det er en del fett (14%) i disse pølsene, men her er det fett fra fjærkre som har en noe sunnere profil enn fett fra svin/storfe. Kan være et godt alternativ om du har litt større barn trenger litt ekstra energi.

Les også:

Ketsjupen som er best i test.

Denne salamien er best i test.

Den beste frozzenpizzaen

En typs fiskepinner får terningkast 6

Spesifikasjoner

Produsent Norsk Kylling AS
Pris 27,10

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag