Test av drikkeflasker

Nuby Flip-it

Enkel å bruke, men litt søl når den åpnes.

DRIKKEFLASKE: Nuby

DRIKKEFLASKE: Nuby Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Enkel å bruke

- Litt vannsøl når den åpnes

Flaskedel i gjennomsiktig plast. Stor åpning. Sugerør med lukkemekanisme som skal gjøre den lekkasjefri. Sugerøret kan demonteres. Koppen er utstyrt med et ventilsystem. Egnet for barn fra 12 mnd. Volum: 355 ml.

Brukervennlighet

Her fikk denne flasken litt over middels vurdering. Så lenge barna kan drikke av sugerør kan de også drikke fra denne. Dette fungerte bra for barn i alle aldre. Noen av de minste måtte ha hjelp til åpning og lukking, men dette fungerte ellers greit.

Renhold

Her fikk denne flasken middels vurdering. Flasken er helt grei å vaske, både i maskin og for hånd. Det er riktignok noen kroker som er vanskelig å komme til. I tillegg kan sugerøret kan være litt vanskelig å rengjøre.

Kvalitet

Her fikk denne flasken litt under middels vurdering. Vann blir stående i sugerøret og spruter ut og lage søl når flasken åpnes. Ventilen i sugerøret er utsatt for biting, og det gjør at flasken lekker. Ellers er flasken tett når den er lukket og vi gir pluss for godt deksel over drikketuten.

Flasken er uten Bisphenol A (BPA)

Utforming

Her fikk denne flasken middels vurdering.Flasken er god å holde i og har fine farger. Designet appellerte først og fremst til de mindre barna.

Spesifikasjoner

Produsent Nupy
Pris 98

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning