Lofoten fiskekaker

Greit proteininnhold.

GREIE KAKER: Familiepakningens fiskekaker har 57 prosent fisk.

GREIE KAKER: Familiepakningens fiskekaker har 57 prosent fisk. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto

Publisert Oppdatert

Ingredienser:

Fisk 57 % (hvitlaks 30%, hyse 21 %, torsk 6%), melk, potetmel, vann, løk, smør, salt, muskatblome, laktose, sellerisalt, hvit pepper. Stekt i rapsolje.

Næringsinnhold:

Energi 459 KJ (110 Kal), Protein 11,6 g, Karbohydrater 7,1 g, hvorav sukkerarter 0,3 g, Fett 3,9 g hvorav mettet fett 2,3 g, Fiber 0,2 g, Salt 1,25 g

Oppgitt pris er kilopris.

Spesifikasjoner

Produsent Lofoten
Pris 114

Konklusjon

Lofoten fiskekake inneholder 57 prosent fisk og har et greit innhold av protein. Mettet fettinnhold er høyere enn de fleste andre produktene i testen.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning