Vogn med tre hjul. Ett av hjulene er svingbart (360 grader). Justerbart håndtak.

Karakterer sikkerhet

Detaljer og funksjon: Stryk

Kvalitet og styrke: Stryk

Karakterer brukerpanel

Kjøring: 3,5

Brukervennlighet: 3,4

Totalkarakter: 2

Disse karakterene er fra svenske Testfakta, som opererer med en skala fra 1 til 5. Stryk = 1. Totalkarakteren blir 1,8, som tilsvarer terningkast 2 på Klikks karakterskala.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Babytravel
Pris 4800

Konklusjon

Skumplasten på bøylen på sittedelen er enkel å bite av, utgjør en viss kvelningsfare for barnet. Mangler riktig EN-merking og instruksjonsbok. Låsesperren for sammenlegging av vognen slapp under rykktesten av håndtaket. Vognen har dårlig sidestabilitet med både ligge og sittedelen. Stabil i trapp, men vinglete og litt vanskelig å styre. Klarer ikke sikkerhetskravene.

Kommentar fra produktansvarlig hos Babyproffsen i Sverige, Nils Stenwall:

- Vi har hatt problemer med håndtaket og låsesperren på Babytravel tidligere, men dette har vi korrigert. Men ettersom vi får dette resultatet i denne testen, må vi rett og slett gå produsenten i Asia litt nærmere etter i sømmene før vi bestemmer oss for hva vi skal gjøre.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!