Test av panert fisk

Findus Fish & Crisp 4 gourmetfileter

Testens taper, med minst fisk av alle produktene.

TEST AV FISKEPINNER: Findus Fish & Crisp 4 gourmetfileter
TEST AV FISKEPINNER: Findus Fish & Crisp 4 gourmetfileter Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Innhold: Renskårne fileter av Alaska Pollock* (Theragra chalcogramma) 52 %, vegetabilsk olje, hvetemel, vann, stivelse, salt, maismel, bakepulver (E450, E500), emulgeringsmiddel (E414), sennepspulver, aroma, druesukker, skummemelkspulver, stabiliseringsmiddel (E464), krydder, pepperekstrakt, farge (E100, E160c). Saltinnhold: 1,0 %.

Vekt: 500 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 960 kJ/230 kcal

Protein: 10 g

Karbohydrater: 15 g

Hvorav sukkerarter: 3 g

Fett: 14 g

Hvorav mettet fett: 2,5 g

Hvorav Omega 3-fettsyrer: 0,1 g

Fiber: 2 g

Natrium: 0,4 g

Vurdering: Testens taper. Findus Fish & Crisp 4 gourmetfileter har testens laveste innhold av fisk. I tillegg har produktet et høyt innhold av energi og fett og lavt proteininnhold. Produktet er trolig forhåndsstekt/fritert i palmeolje (deklarert som vegetabilsk olje).

Les også:

Denne sjokolademelken er sunnest.

Smøret som er sunnest på brødskiva.

Stor test av søtpålegg

Grillpølsene som er best i test

Denne saken ble første gang publisert 08/04 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også