Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 25,- hos ICA

200 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1550 kJ/370 kcal

Proteiner: 12 g

Karbohydrater: 56 g (hvorav sukker 1,7 g)

Fett: 6,9 g (hvorav mettede fettsyrer 1,2 g)

Kostfiber: 17 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Helkornet rugmel (59 %), havrespon (9 %), helkornet hvetemel (5 %), helkornet havremel (5 %), helkornet byggmel (5 %), linfrø, vann, gjær, sesamfrø, helkornet bokhvetemel (2 %), salt, emulgeringsmiddel (E471).

Begrunnelse:

Testens vinner! Grovt knekkebrød med både rug, havre, hvete, bygg og bokhvete. Et høyt innhold av kostfiber. Inneholder verken tilsatt sukker eller palmeolje. Et meget godt valg!

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Se alle produkter i testen

Produktene under kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no.

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!