Kort sagt:

+ Bra kvalitet


- Hard å betjene

Solid kopp i gjennomsiktig plast. Drikketopp i hardplast med knapp som utløser drikkefunksjonen. Når knappen ikke trykkes inn er drikkeflasken tett. Liten drikketut. Beregnet på barn fra 4 år. Volum: 260 ml.

Brukervennlighet

Her fikk denne flasken under middels vurdering. Knappen som åpner er hard å trykke inn og selve systemet er ikke helt intuitivt. Spesielt for de minste. Ellers gir vi pluss for at det kommer mye væske.

Rengjøring

Her fikk denne flasken litt under middels vurdering. Flasken består av få deler og flaskedelen er enkel å rengjøre. Både for hånd og i maskin. Toppen med den kompliserte lukkemekanismen er testerne mer skeptisk til. Den kan ikke tas fra hverandre, noe som trolig gjør at den må legges i bløt i såpevann for å bli helt ren.

Kvalitet

Her fikk denne flasken over middels vurdering. Den virker bra bygget med god kvalitet på materialer. Pluss for gummi på undersiden. Ingen lekkasjeproblemer.

Design

Her fikk denne flasken over middels vurdering. Pluss for liten og slank flaske. Den kunne nok vært enda et hakk sprekere i fargene for å fange barnas oppmerksomhet.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!