Dress med glidelås- og borrelåslukning. Regulerbare ermavslutninger og snølås nederst på ben. Avtagbar hette og avtagbare strikker under føttene. Tåler maskinvask 30 grader (40 grader hvis dressen er veldig skitten). Dressen har flere reflekser. Tåler ikke tørketrommel eller tørkeskap.Størrelse: 86–122

Kommentar:

Puster best av alle dressene og har svært god rivestyrke, men dressen er ikke vanntett gjennom sømmene.

Kommentar fra produsent:

Vi ble svært overrasket over resultatene Testfakta kom frem til. Vi kan ikke forstå at testresultatet på vanntetthet i søm er korrekt, og vi har derfor fått testet to dresser tatt ut fra produksjonslinjen ved et uavhengig laboratorium (TÜV Rheinland). Denne dressen kom på andreplass i fjorårets test, og dette året er dressen ytterligere forsterket. Laboratorieprøvene tatt av årets parkdress viser at vannsøylen i sømmene er flere tusen millimeter høyere enn det Testfakta har kommet frem til. Det ser ut til at pilotdressene som ble sendt til Testfakta ikke var laget i henhold til våre krav. Alle dresser som kommer i salg har samme vanntetthet som i den uavhengige testen fra TÜV Rheinland. Petter N. Toldnæs i Stormberg.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 999,00
Størrelse 1 - 7 år

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!