Ullundertøy i blandingen 95 prosent ull og 5 prosent polyamid. EU Ecolabel og Svanen.

Kommentar:

Joha har best varmeisolerende evne av samtlige i testen, men har dårlig slitestyrke, og krymper mest av samtlige i testen, hele 13 prosent.

Kommentar fra produsent:

Vi i Joha lager produkter som er myke og behagelige å ha på, dette er viktig i vår produksjon. Det som også er viktig er at produktene strekkes tilbake til sin opprinnelige fasong etter vask. Joha er laget uten formstabiliserende kjemikalier. Vi ønsker å gi forbrukerne gode produkter uten skadelige stoffer. Vi legger mye vekt på at Joha er miljøsertifisert med både Eco-label og Svanemerket. Testresultatene fra testen er ikke i overensstemmelse med våre egne tester. Vi får resultater på maksimalt åtte prosent krymping, noe som er akseptabelt for Eco-merkede produkter. Vi forstår derfor ikke hva som har skjedd i denne testen, sier Michael Frølund Johansen, Adm. direktør/CEO i Joha A/S

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Joha
Pris 500,00

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!