Test av kjøttdeig

Solvinge kjøttdeig av kylling og kalkun

Bra produkt med mye kjøtt og relativt lite fett.

TEST AV KJØTTDEIG: Solvinge kjøttdeig av kylling og kalkun.

TEST AV KJØTTDEIG: Solvinge kjøttdeig av kylling og kalkun. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 400 g

Kilopris: 68,75

Inneholder: 70 % kyllingkjøtt, 29 % kalkunkjøtt, 1 % salt

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 143 kcal/600 kJ

Protein: 19 g

Karbohydrater: 0 g

Fett: 8 g

Hvorav mettet fett: 2,3 g

Hvorav enumettet fett: 3,5 g

Hvorav flerumettet fett: 2,2 g

Natrium: 0,4 g

Vurdering: Denne kjøttdeigblandingen av kylling og kalkun har et høyt innhold av kjøtt, og et lavere fettinnhold enn de andre variantene i sin klasse. Dog er den tilsatt salt og ligger høyest i pris blant kyllingkjøttdeigproduktene.

Spesifikasjoner

Produsent Norsk Kylling AS/Rema 1000
Pris 27,50

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag