Test av fiskeboller

Matmestern fiskeboller i kraft

Lite fisk og mye karbohydrater.

TEST AV FISKEBOLLER: Matmester fiskeboller i kraft.

TEST AV FISKEBOLLER: Matmester fiskeboller i kraft. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 400 g (drenert)

(Kjølevare/i plastboks)

Inneholder: 45 % fisk (kvitlaks, hyse, Alaska pollock, Pacific Whiting), vann, tapiokastivelse, krydder (løkpulver, pepper, muskatnøtt, salt), modifisert potetstivelse, melkepulver, fløtepulver, rapsolje, myseprotein, potetstivelse, stabilisator (E420, E450, E451).

Næringsinnhold pr. 100 g fiskeboller:

Energi: 100 kcal/423 kJ

Protein: 9,0 g

Karbohydrater: 9,8 g

Herav sukkerarter: 0,0 g

Fett: 2,8 g

Herav mettede fettsyrer: 0,5 g

Kostfiber: Ikke oppgitt

Salt: 1,3 g

Vurdering: Et av produktene som kommer dårligst ut, først og fremst som følge av sitt lave innhold av fiskekjøtt (45 %) sammenlignet med de andre fiskebollesortene. I tillegg "unaturlig" tilsetning av myseprotein og relativt høyt innhold av karbohydrater.

Oppgitt pris er kilopris.

Spesifikasjoner

Produsent ICA Norge
Pris 63

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag