Test av fiskeboller

Godehav fiskeboller 65 % fisk

Mye fisk i disse fiskebollene.

TEST AV FISKEBOLLER: Godehav fiskeboller 65% fisk.

TEST AV FISKEBOLLER: Godehav fiskeboller 65% fisk. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Vekt: 500 g (drenert)

(Kjølevare/i plastboks)

Inneholder: 65 % renskåret fiskefilet (kvitlaks, hyse), melk, tapioka, rapsolje, salt, fløtepulver, fortykningsmiddel E412, dekstrose, gjærekstrakt, løkpulver og krydder (inkl selleri). Kraft: Vann og salt.

Næringsinnhold pr. 100 g fiskeboller:

Energi: 77 kcal/362 kJ

Protein: 8,8 g

Karbohydrater: 2,5 g

Herav sukkerarter: 1,3 g

Fett: 3,6 g

Herav mettede fettsyrer: 0,3 g

Kostfiber: <0,1 g

Natrium: 1,25 g

Vurdering: Et godt produkt som puster testvinneren i nakken. Pluss blant annet for høyt innhold av fiskekjøtt (65%) og for lavt karbohydratnivå, men et lite minus for tilsetning av sukkerarten dekstrose (glukose).

Oppgitt pris er kilopris.

Spesifikasjoner

Produsent MaxMat AS/Rema 1000
Pris 90

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag