Nettstedet vårt bugner over av gode råd til liten og stor nå som kulda har lagt en ishånd over landet. Rekordtemperaturer gir rekordmange artikler om nettopp rekordkulden - og hvordan vi kan takle den.

Del saken med andre!

Les også: Optimal oppvarming av boligen

Ull innerst

Klassikerne står seg, selvfølgelig, og når man skal kle seg for 20 eller 30 minusgrader, er det ikke noe som slår de gamle rådene om ull inderst, mange tynne lag og vindtett ytterst. Les mer om det, og spesifikke råd om å kle barn, i saken under.

Dessuten lærer vi hvor lenge småbarn kan være ute i hvilke temperaturer, og hvorvidt de kan bli forkjølet av kulden alene, eller om det må et virus til.

Minus 10

De aller fleste leger anbefaler at utetiden begrenses for barn når det er kaldere enn minus 10. Se også våre tips hvordan du kan styrket barnet immunforsvar og les testen av årets vinterdresser og -sko for småbarn.

Les mer om barn, graviditet og foreldrerollen på våre temasider: Klikk Gravid, Klikk Baby, Klikk Småbarn, Klikk Foreldrerollen

Tilbake til Klikk Foreldre

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!