Skiskole i Oslo:

Skiskole i Frognerparken

Skiforeningen arrangerer skiskole i Frognerparken de neste to helgene. Og har du ikke ski, kan du få låne.

SKISKOLE: Om ikke dere har planer om å reise til fjells, kan Frognerparken by på skiskole de to siste helgene i februar.

SKISKOLE: Om ikke dere har planer om å reise til fjells, kan Frognerparken by på skiskole de to siste helgene i februar. Foto: Foto: Scanpix

Publisert Oppdatert

Det er ikke hver dag at forholdene ligger til rette for å holde skiskole midt i Oslo sentrum. Men denne snørike vinterferien drar Skiforeningen nytte av snøfallet den siste tiden og holder skiskole for barn og unge. Og det midt i selveste Frognerparken.

- Vi inviterer skiglade barn i aldersgruppen tre til 14 år til å delta på drop-in skiskole i Frognerparken. Skiskolen arrangeres lørdag og søndag 21. og 22. februar, samt lørdag og søndag 28. februar og 1. mars, forteller kommunikasjonssjef i Skiforeningen, Eunike Ditlefsen.

Les også:

Slep barna med deg på ski

Slik får du god gli på skiene

Preparerer område

Skiforeningen vil i forkant av arrangementet produsere snø som Friluftsetaten skal kjøre inn i parken. Det vil ifølge Dietlefsen bli preparerer et flott område hvor man kan teste skiferdighetene.

- Hva med barn som ikke har ski?

- Det er ikke noe problem. Hvis man ikke har ski kan de få låne ski av oss, sier Ditlefsen og legger til at dette er en fantastisk anledning for barn og unge til å gå på ski midt i byen.

- Vi håper på at det skal komme masse barn. Det er ingen krav om påmelding. Det vil være flinke instruktører tilstede fra Skiforeningen og det vanker premier til alle deltakerne, sier kommunikasjonssjefen.

Her kan du lese mer om arrangementet

Dersom du ikke skulle befinne deg i nærheten av hovedstaden, finnes det flust av skiskoler andre steder i landet. Her er et lite utvalg:

Beitostølen Aktiv & Skiskole

Bergen skiskole

Hafjell alpinsenter skiskole

Hemsedal skiskole

Ingierkollen og Rustad Slalomklubb

Oppdal skisenter skiskole

Per Bye skiskole på Geilo

Sirdal ski & brettskole

Svarstad skiskole

Tom Murstad skiskole

Trysil skiskole

Tryvann skiskole

Voss ski og surf

Les også:

Hit reiser vi i vinterferien

10 ting å gjøre i vinterferien

Tilbake til Klikk friluft

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning