Quinny Zapp

Grei reisetrille, med noen klare ulemper.

Foto: FOTO: Produsenten

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Superlett å legge sammen

+ Lett vogn

- Blir lett ustabil

- Begrenset bruk

- Mangler liggestilling

Quinny Zapp er en reisetrille, kompakt og lett, med tre hjul. 

I vår test er det seks testfamilier som har vurdert den - de har brukt den i tilsammen 13 år. 

Her er noen av vurderingene:

"Det store fortrinnet med denne vogna er størrelsen og vekten. Den blir kjempeliten sammenslått og det følger med egen transportbag som hele vogna går nedi.

Men det fortrinnet forsvinner i det man setter på Zapp Xtra sittedelen. Den må tas av før vogna kan slås sammen. Sittedelen er ikke sammenleggbar og tar en del plass. Så for å få muligheten til forskjellige sitte/liggestillinger, må du ofre det aller mest praktiske med vogna."

"Understellet uten sittedel er genialt til bruk sammen med babybilsete siden understellet sammenslått tar så liten plass at det bare kan ligge i bilen."

"Bruksanvisningen er dårlig. Og sittedelen har relativt liten plass fordi den er ganske grunn så barnet vokser relativt raskt ut av denne vogna."

"Lett og perfekt på reise og i by, man kan fra 2012 kjøpe spesiell bag i Nederland slik at den kan brukes som helårsvogn fra baby. Lang rygg så lange barn sover komfortabelt, og fint at regntrekket er klart så barnet kan se ut. Savner litt tykkere isolert stoff i selve ligge/sitte delen."

"Ikke en vogn for barn som fremdeles sover i vogn, men perfekt etter det. Følger med bæretrekk til vogna slik at den kan slenges på skuldra."

"Regntrekket er stivt og virker lite ventilerende med den blanke plastikken."

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag