Ovnsbakt kylling og bacon i form

Fyller tallerkenmodellen, men litt for liten porsjon.

TEST AV FERDIGMAT: Stabburet ovnsbakt kylling og bacon i form.

TEST AV FERDIGMAT: Stabburet ovnsbakt kylling og bacon i form. Foto: Foto: Tore Fjeld

Publisert Oppdatert

Her er brokkoli oppgitt som den viktigste ingrediensen, og det er bra. Denne retten inneholder omtrent den mengden grønnsaker, kjøtt og pasta som tallerkenmodellen anbefaler, men porsjonene som er oppgitt er for små til å være et mettende middagsmåltid for de fleste. Middels saltinnhold.

Spesifikasjoner

Produsent Stabburet
Pris 74.9
Ingredienser 22 % brokkoli, 18 % kokt pasta, melk, 13 % kylling, fløte, kyllingkraft, løk, 4 % bacon, kraft av kalkun og høne, modifisert stivelse, jodsalt, hvit pepper.
Næringsinnhold Næringsinnhold pr. 100 g: Energi: 103 kcal/431 kJ Protein: 7,9 g Karbohydrater: 8,4 g Herav sukkerarter: 2,4 g Fett: 3,8 g Herav mettede fettsyrer: 2,6 g Salt: 0,8 g Næringsinnhold pr. porsjon: (400 g) Energi: 412 kcal/1724 kJ Protein: 31,6 g Karbohydrater: 33,6 g Fett: 15,2 g Salt: 3,2 g
Kilopris

Konklusjon

Riktig mengde grønnsaker, kjøtt og pasta.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag