Oslo/studio 20130104; Foreldre og Barn: Tjodunn Eltvik Dyrnes Oslo/studio 04012013; Foreldre og Barn: Tjodunn Eltvik Dyrnes=

REDAKTØR: Tjodunn Dyrnes er redaktør for Foreldre & Barn, og det nye magasinet BabyDrøm. © Petter Berg HM Foto

Fra mandag 4. februar finner du det nye magasinet BabyDrøm i butikkhyllene.

Magasinet skal glede, inspirere og gjøre ventetiden litt kortere for deg med barn i magen, sier redaktør Tjodunn Dyrnes.

- Graviditeten er en magisk tid fylt med forventninger og spenning. I BabyDrøm vil vi forsøke å svare deg på det du lurer på, gi deg tips til smarte og nyttige produkter og inspirere deg til alt fra å trene til å lage verdens fineste babyrom, forteller Dyrnes.

Navnetrender, fødsel og utstyrsguide

Spesielt som førstegangsgravid kan det være vanskelig å orientere seg i jungelen av barnevogner og babyutstyr.

- Vi har førstehåndskunnskap om gode produkter for deg og babyen, og holder oss oppdatert på nyheter på markedet. Vi hjelper deg å velge vogn, finne den kuleste stelleveska og de fresheste gravidklærne, sier Dyrnes.

I første nummer kan du blant annet lese mer om hvordan du holder stilen når magen vokser, bli oppdatert på de nyeste navnetrendene, lese om alt det spennende som skjer med babyen i magen - uke for uke, bli inspirert av Tines fantastiske babyshower, bli med på fødestua når Nina blir mamma for andre gang og få den komplette oversikten over absolutt alt babyen trenger av klær og utstyr.

Magasinet kommer med fire utgaver i løpet av året.

Bestille på sms

Ønsker du å bestille Babydrøm kan du gjøre det ved å sende BABY til 2340. Bladet koster 99 kroner. Porto kommer i tillegg.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!