Streik på Budapest Airport:

Møt opp i god tid!

Streiken fortsetter ved Budapest Airport, Ferihegy. Møt opp i god tid før avgang.

STREIKEOFFER:- Jeg visste ikke at det var streik før jeg så en lapp der det sto på engelsk at det skulle være streik fra klokken seks, fortalte journaliststudent og fotograf Guri Smenes, som satt "stuck" i Budapest onsdag.

STREIKEOFFER:- Jeg visste ikke at det var streik før jeg så en lapp der det sto på engelsk at det skulle være streik fra klokken seks, fortalte journaliststudent og fotograf Guri Smenes, som satt "stuck" i Budapest onsdag. Foto: Foto: Guri Smenes

Publisert Oppdatert

Dersom du skal reise med fly fra Budapest Airport de nærmeste dagene, bør du ankomme i ekstra god tid. Gå direkte til terminal T2. På grunn av streik blant sikkerhetsvaktene, er terminal T1 stengt.

Alle kom hjem

Det skal ikke lenger være fare for at nordmenn blir sittende i Budapest. Norwegian sine avganger får lande og ta av, men reisende bør regne med forsinkelser.

- Vi fløy alle 120 passasjerer hjem i går, så alle kom seg hjem, forteller informasjonssjef i Norwegian Anne Grete Eriksen. Norwegian fikk ingen forhåndsvarsler om streiken, som tok mange på senga klokken seks onsdag morgen. Brussel Airport skriver på sine nettsider at situasjonen er uforutsigbar.

- Møt opp i god tid!, råder informasjonssjef Anne Grete Ellingsen ved Norwegian.

Les også:

Magisk vinter i Budapest

Mye å SPAre i Budapest

Ring flyselskapet

Det var onsdag morgen også svært dårlig med informasjon til de reisende. Ellingsen råder de reisende til å kontakte flyselskapets representant på stedet, handlingagenten, eller flyselskapet direkte dersom det er noe de lurer på.

- Jeg visste ikke at det var streik før jeg så en lapp der det sto på engelsk at det skulle være streik fra klokken seks, fortalte journaliststudent og fotograf Guri Smenes onsdag. Hun hadde besøkt kjæresten sin og skulle fly til Nederland der hun studerer journalistikk. Heldigvis fikk hun booket om billetten. Tri City Herald skriver at bakgrunnen for streiken er en konflikt mellom fagforeningen og Budapest Airport.

Les også:

- Neida, dette gir ingen rus...

Helst hjemme på julekvelden

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning