FARSDAGSKORT

Lag et kort til pappa

Har du ikke kjøpt farsdagskort ennå? Da kan du lage det.

HJERTEKORT: Du finner masse flott kartong og dekorpapir i hobbybutikker.

HJERTEKORT: Du finner masse flott kartong og dekorpapir i hobbybutikker. Foto: FOTO: Line Fredheim Storvik

Publisert Oppdatert
VERDENS BESTE: Et klistremerke-hjerte er prikken over i-en.

VERDENS BESTE: Et klistremerke-hjerte er prikken over i-en. Foto: FOTO: Line Fredheim Storvik

Noen barn lager farsdagskort i barnehagen, men ikke alle. Du kan glede pappa med et selvlaget kort, og det trenger ikke være så avansert. Litt farget, tykt papir eller kartong med en fin barnetegning på fremsiden duger lenge. Har du lyst til å legge enda mer arbeid i det, finnes det mange tips og ideer i hobbybutikker.

LES OGSÅ: Pappas drømmedag.

Verdens beste pappa

Dette doble kortet er laget av blå kartong, hvit kartong og blomstrete dekorpapir. Hjertet er et klistremerke. Alt er kjøpt hos Panduro. Bokstavene er trykt ut i tykt, hvitt tegnepapir med en spesiell bokstavmaskin, som du får kjøpt på hobbybutikker som blant annet Bikuben. Du kan bruke fotoklistremerker for å lime på arkene, eller en limstift. Bruk ikke for mye lim, for da bøyer kortet seg.

Hjertekort

Dette doble kortet er laget av blå kartong, hvit kartong og prikkete dekorpapir. Alt er kjøpt hos hobbybutikkene Panduro og Bikuben. Hjertene er trykket ut i blått papir med en spesiell bokstavmaskin, som du får kjøpt på hobbybutikker som blant annet Bikuben. Du kan bruke fotoklistremerker for å feste arkene sammen, eller en limstift.

LES OGSÅ:Bak en kake til pappa.

HJERTEKORT: Du finner masse flott, farget kartong og dekorpapir i hobbybutikker.

HJERTEKORT: Du finner masse flott, farget kartong og dekorpapir i hobbybutikker. Foto: FOTO: Line Fredheim Storvik

Glitterkort

GLITTERKORT: Med farget kartong og litt glitter og vips så har du et flott kort til pappa.

GLITTERKORT: Med farget kartong og litt glitter og vips så har du et flott kort til pappa. Foto: FOTO: Line Fredheim Storvik

Dette kortet har Morten (4 1/2) laget i barnehagen, men du kan også lage slike kort hjemme. Bruk tynn kartong, eller tykt tegnepapir og glitter og lim. Du får også tak i glitterlim, det vil si lim som inneholder glitter.

Kort til bestefar

Dette doble kortet til bestefar er laget av blå kartong, hvit kartong og prikkete dekorpapir. Alt er kjøpt hos hobbybutikkene Panduro og Bikuben. Bokstavene og hjertet er trykt ut i blått papir med en spesiell bokstavmaskin, som du får kjøpt på hobbybutikker som blant annet Bikuben. Du kan bruke fotoklistremerker for å feste arkene sammen, eller en limstift. Bruk ikke for mye lim, for da bøyer kortet seg.

LES: Flere saker fra foreldre.

TIL BESTEFAR: Hjemmelagde kort er spesielt å få også for besteforeldre.

TIL BESTEFAR: Hjemmelagde kort er spesielt å få også for besteforeldre. Foto: FOTO: Line Fredheim Storvik

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning