Amming

Her får du råd og hjelp

Få svar på det du lurer på om amming, kosthold, brystpumping med mer.

FÅ HJELP: Ikke sitt alene med problemene - det finnes hjelp.

FÅ HJELP: Ikke sitt alene med problemene - det finnes hjelp. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox

Publisert Oppdatert

Flaskeposten
Norsk nettsted for deg som sliter med amming eller rett og slett ikke får det til og må bruke flaske. Her kan du få både støtte og oppmuntring.

Babyverden
Et nettsted for deg som prøver å bli gravid, er gravid eller har små barn. Her skal du enkelt finne svar på spørsmål som dukker opp i denne begivenhetsrike tiden, og alltid finne ny, oppdatert og riktig informasjon.

The Labor of Love
Her finner du det meste om graviditet, fødsler og småbarnstell, men også stoff om abort og andre vanskelige emner. Siden har også "Min historie", diskusjonsforum og chat.

Lekegrinda
En omfattende side om alt som har med barn å gjøre. Her er egne sider for gravide med artikler om alt fra bekkenløsning til fødsel, via graviditetskalender og kosthold. Her er egne sider for far, sider om økonomi, forskning, familien og sykdom og underholdningssider.

Ammehjelpen
Ideell organisasjon bestående av kvinner som har ammet selv og som har satt seg grundig inn i temaet amming. På sin hjemmeside gir ammehjelpen gode råd om amming, og nyheter om amming. Ammehjelpen formidler også kontakt med din nærmeste ammehjelper, og låner ut brystpumper. Ammehjelpen selger også litteratur, videoer og hjelpemidler for ammmende kvinner.

Babycenter
Meget omfattende internettressurs med stoff om "alt" som har med graviditet og småbarn å gjøre. Her finner du artikler om alt fra prevensjon, barnløshet, svangerskap, amming og helse til lek, læring og familieliv.

Helsenetts sider om foreldre og barn
En omfattende artikkelsamling om alt fra amming til seksuelle overgrep. All tekst er skrevet av fagfolk.

Barneguiden
Stoff om alle fasetter av foreldrerollen. Artikler om sikkerhet, graviditet, lek, navnegivning, ernæring, sykdom, juss, internettstoff og nettbutikk.

Forældre og fødsel
Den danske søsterorganisasjonen til den norske "Fødsel i Fokus". Her kan man bestille hefter og andre publikasjoner som handler om svangerskap, fødsler, amming og spebarnsstell. Det er også mulig å lese utvalgte artikler fra deres medlemsblad.

Netdoktor
Den danske versjonen av Netdoktor, med informasjon om alle slags helserelaterte emner. Du kan også sende inn spørsmål til legen, og lese hva andre har spurt om og fått svar på. Diskusjonsforum for ulike kategorier av helsemessig karakter.

Gravid.se
Omfattende internettside om alt som har med graviditet, fødsel, barsel og barn å gjøre. Helsestoff, sex, amming, ultralyd, undersøkelser, juss, forsikring - ingen ting er glemt.

Childbirth
Amerikansk side om svangerskap, fødsler, barsel og oppfostring. Her finnes det meste.

Eltern
Flott nettsted for de som kan tysk,med gode opplysninger om svangerskap, barn, chat etc.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning