Uke for uke- podcast

Uke 36: Toppidrett

De siste ukene av en graviditet er egentlig litt som livet til en toppidrettsutøver.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.

Publisert Oppdatert

Mari nærmer seg slutten på graviditeten. Tiden fremover er litt som en toppidrettsutøvers hverdag. Bevege seg, restitusjon og bevege seg igjen.

- Petter Northug er mitt graviditetsidol. Han trener, hviler og trener igjen. Han tar restitusjon på alvor. Så bortsett fra at han trener omtrent fem hundre millioner ganger så hardt som meg, og at min trening består i å gå en rolig tur, er det ganske likt. Han er mitt graviditetsidol, sier Mari om å være i uke 36.

Samtidig er det ikke lenger så lett å slappe av med en bok eller tv-serie, Mari vil heller Google etter informasjon om uke 36, tenke på hva som skal skje fremover og forberede seg på fødsel. Hun tror rastløshesten er vanlig blant damer som snart skal føde.

Hun og Ingri snakker også om å gå til modningsakupunktur. Det har hun nemlig hatt foran de to forrige fødslene, så da tør hun ikke la være denne gangen. Akupunkturen skal gjøre at man ikke går langt over termin, og at man får gode rier og en raskere fødsel.

I tillegg får du høre hvordan det står til med babyen i denne graviditetsuka, og hva Mari tenker om all maten hun vil ha i seg for å gi ungen nok næring.

Hør denne ukens episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen.

Les mer om uke 36 i vår uke-for-uke-kalender.

Hør alle episodene av 40 uker - en podcast om å være gravid, her: