Derfor ga Felix (3) bort alle smokkene sine til politiet

Denne historien går som en farsott i sosiale medier.

Foto: (Politiet Halmstad (Facebook))
Publisert

(SIDE2): For alle mammaer og pappaer så er det nok en kjent sak at det å få barna til å slutte med smokk ikke alltid er en like lett oppgave.

Lille Felix (3) derimot, han bestemte seg rett og slett for å gi bort smokkene sine til andre som trengte de mer enn ham selv. 

LES OGSÅ: 16 barn ble invitert til barnebursdag og ingen kom. Da dukket politiet opp.

Går viralt

Han og moren Veronica Lindqvist reiste til den lokale politistasjonen i Halmstad der de møtte politimannen Mikael Sandin.

- Guttungen skulle avslutte med smokk og det var viktig for ham å levere smokkene til politiet, forklarer Sandin til den svenske avisen Expressen. 

Politikonstabelen passet også på å ta et bilde sammen med pjokken og smokkene, som han senere postet på Facebook-siden til politistasjonen.

Bildet har på kort tid blitt likt av over 23.000 personer i skrivende stund og smokke-historien er en av de mest delte og likte sakene i svenske sosiale medier det siste døgnet. 

Kult med politi

Mammaen til treåringen er ikke overrasket over at Felix ville levere smokkene sine til politiet.

- Felix sa at hvis det kommer inn babyer som er lei seg så har de nå i alle fall smokker til dem, forklarer Veronica Lindqvist.

- Det er også mange av skolekameratene hans som synes bildet fra politistasjonen er skikkelig kult, ikke fordi han leverer inn smokkene sine, men fordi han er avbildet med en ordentlig politimann, legger hun til. 

På spørsmålet om Felix nå angrer på at han leverte smokkene sine sier moren at det var litt trist i begynnelsen, men at det nå går kjempefint. 

Denne saken ble første gang publisert 22/02 2015.

Les også