Brio Go

Lett og hendig hverdagsvogn.

Foto: FOTO: Produsenten

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Lett og smidig

+ Svært god handlevogn

+ Tar lite pass i bil

+ Velegnet til kollektivtransport

- Mangler full liggestilling

- Uegnet til ulendt terreng

-

Brio Go er en lett sportsvogn med bag som tilvalg. I vår brukertest har vi 9 brukere med til sammen 20 års fartstid med denne vogna.

Brio Go får totalkarakter 4,6 i vår test.

Her er et utvalg av brukernes total-evalueringer:

"Dumt at det meste av ekstrautstyr er slik man må kjøpe i tillegg, særlig slik som regntrekk og myggnetting. Vi hadde søskenbrett til vogna, som fungerte veldig bra og ble mye brukt. Vognen var litt tyngre å trille, naturlig nok, og man trillet i en litt unaturlig stilling, for å ikke sparke borti brettet, men det var mer praktisk enn dårlig."

"Adapter til babysete, veldig lett å slå sammen/ta av hjul, stødig og behagelig for babyen, og veldig god plass til handleposer."

"Bortsett fra litt småproblemer med kalesjen (dette var 2009 modell) , som vi fikk god hjelp av Babyshop og Brio til å løse, har vi vært strålende fornøyd."

"Mulig å snu setet. God liggedel i sportsdelen, men noe kort slik at den blir for snau for vinterposer og barnet når det passerer 2-2 1/2."

"Rister en del på grusføre da det ikke er lufthjul. Ellers gull verdt at den er lett å manøvrere, samt at den blir liten sammenlagt."

"Likte spesielt godt at sportsdelen er vendbar."

"Dette er den perfekte vogna for en urban familie. Lett å manøvrere inne i butikker, og i gatene. Egner seg ikke for de som skal trille tur i marka..hjulene blir for små og harde. "

"God vogn, men ikke særlig greie regntrekk som hører til. Også kjedelig at annet ekstrautstyr som skal være universelt ikke passer til denne vogna. Kjøpte bl.a en solparasolldings her for litt siden som skulle 'passe de fleste vogner'. Tydeligvis ikke denne, så det var jo bomkjøp."

"Hele Brio Go-systemet synes jeg er veldig fleksibelt. Vi har understellet med bag og sportsvogndel, samt bilstolen med adaptere til understellet. Det er enkelt å bytte adapter mellom bag og bilstol, noe som brukes ofte når man har bil. Sportsvogndelen har 'innebygde' adaptere og er veldig enkel å snu med barnet i."

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag