Beach Mountain Duo

Billigere vogn, og det merkes.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ God beinplass

+ Generelt bra plass i kabinen

+ God pris

- Ikke støtdemping

- Ikke optimal lufting i front

- Fuktinnslag både foran og bak i regnvær

- Støyer en del

- Enkel utførelse på sittepute og sikkerhetsreimer

- Lite beskyttelse under vogna

Selv om dette er den nest rimeligste vognen i denne testen, oppleves kvalitetsnivået opp til de andre dyrere vognene å være enda større enn prisforskjellen.

I utgangspunktet ganske likt utstyrt som de dyrere vognene i denne testen, men viser tegn på billigere produksjonskvalitet og en del enklere løsninger.

Vil likevel fungere på korte turer og levering i barnehage om avstanden ikke er for stor. Et pluss er god plass til beina som gir rom for barn opp til 5 - 6 årsalderen

Utforming av kabin og sikkerhetsseler

Har ikke samme kvalitet på sitteputene som de beste i denne testen. God høyde og plass i kabinen, ok bredde (ca 54 cm) på det smaleste og en av vognene med best plass til føttene. Bra plass til bagasje og handlevarer. Enkle sikkerhetsreimer - de kan midtjusteres om du kjører med ett barn. Noe plass bak hodene slik at barna kan bruke hjelm uten at denne blir skjøvet ned i øynene, men dette fungerer kun for de minste barna. Lite under vogna som tar av for eventuelle store steiner eller fortauskanter - her må man må være observant med tanke på dette slik at ikke barna får slag opp føttene eller rumpa.

Brukervennlighet

Vi opplevde innsig av fukt i nedkant/under regntrekket i front ved sykling i regnvær. Har ikke spesielt gode luftemuligheter i front om regntrekket er nede. Lufteluken må da åpnes om regntrekket er nede, men da åpnes hengeren slik at det kan regne på eventuelle varer og klær en har lagt bak. Opplevde også innsig fra regn bak på vogna selv med lufteluken bak lukket, både under bruk og når den står ute - man bør nok vurdere et separat regntrekk for å være bedre rustet i regnvær. Vogna er ellers enkel å slå sammen - den bygger ca 28,5 cm i høyden når den er sammenslått. Hjul til trille kan festes på hengeren når den brukes som sykkelhenger.

Tekniske løsninger

Er ikke utstyrt med støtdemping. Har ikke separat solskjerming, men god løsning på netting. Yttertrekket oppleves ellers solid. Enkel og grei borrelås i front som holder fronttrekket. En del støy fra understellet og overgangen mellom trekkstaget og vognen. Separate parkeringsbremser på begge hjulene, som enkelt opereres med den en fot. Refleksdetaljer både fremme og bak på vogna.

Egenvekt og byggekvalitet

Grei egenvekt, men ikke like bra generell byggekvalitet som på de beste i denne testen

Spesifikasjoner

Produsent Beach Mountain AS
Pris 2999
Norsk leverandør Beach Mountain AS
Vekt 13,5 kg
Maksimal totalvekt 45 kg
Ekstrautstyr Leveres som sykkelhenger og med ”nesehjul” til trille. Sporvidde: 73 cm

Konklusjon

OK til større barn.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning