Test av kjøttdeig

Nordfjord kvernet deig av storfe/kjøttdeig med mindre fett

Det beste valget av kjøttdeig av storfe.

TEST AV KJØTTDEIG: Nordfjord kverned deig av storfe/Kjøttdeig med mindre fett
TEST AV KJØTTDEIG: Nordfjord kverned deig av storfe/Kjøttdeig med mindre fett Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Vekt: 400 g

Kilopris: 119,75

Inneholder: 94 % storfekjøtt, vann, salt.

Næringsinnhold pr. 100 g:

Energi: 168 kcal/703 kJ

Protein: 19 g

Karbohydrater: 0 g

Fett: 10 g

Hvorav mettet fett: 3 g

Natrium: 0,4 g

Vurdering: Dette er kanskje det beste valget, om man først skal gå for vanlig kjøttdeig av storfe og ikke karbonadedeig. Produktet har høyt proteininnhold og noe mindre fett enn de andre kjøttdeigene i denne kategorien, men ligger likevel like høyt eller høyere på mettet fettandel sammenlignet med de fleste kylling- og svinekjøttdeigvariantene.

Denne saken ble første gang publisert 23/09 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også