ny bilstol

NY UTGAVE: Bilstolen HTS iZi Up (15-36 kg) er kommet i en ny og forbedret utgave under navnet iZi Up X2. © FOTO: Produsentene

Oppdatert 2014: Les vår stortest av bilstoler her!

I F&B 12-2008 presenterte vi utdrag fra to sammenlignbare bilstoltester, utført av en rekke forbruker- og bilorganisasjoner i Europa våren og høsten 2008. I denne testen omtales førskolealderstolen HTS iZi Up (15-36 kg).

I testen ble det ikke opplyst om at stolen nå har kommet i en ny og forbedret utgave under navnet iZi Up X2. Stolen som omtales i testen har ifølge HTS ikke vært i salg det siste året.

Den nye stolen har tre nye friksjonspunkter inn mot bilseteryggen for å gi god stabilitet, i tillegg til en stabilitetsstropp som festes i bilens nakkepute.

Ellers har stolen nå ekstra store sidestøtter i energiabsorberende materiale, for å gi bedre beskyttelse mot sidekollisjon. iZi Up X2 koster fra kr 1599.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!