Kort sagt:

+ Søtt design som barna elsker

+ Strikk for at lokket ikke skal falle av

+ Plass til to skiver + liten yoghurt

+ Tar liten plass i oppvaskmaskin


- Lite plass til annet enn brødskiver

- Formen gjør at plassen ikke utnyttes optimalt

Søt matboks med prakiske begrensninger.

Les hele saken

Praktisk løsning : 4

Størrelse ift å få plass til det man trenger, er rommene logiske ift praktisk bruk (plass til yoghurt, frukt?), hvor mye plass tar boksen i sekken, kan den stables i kjøkkenskapet, materialvalg, design, etc.

Matboksen er passe stor til å gå i sekken til de minste barna, men har en litt ukurant form til at man klarer å utnytte plassen optimalt. Det er for eksempel 2 skiver, noen druer og en Danonino-yoghurt. Matboksen er lett å stable i kjøleskapet og tar ikke så stor plass i sekken. Hovedrommet kunne gjerne vært litt større.

Matboksens holdbarhet: 3

I hvilken grad klarer matboksen å holde maten frisk når den ligger i skolesekken?

Det er ikke kjøleelementer, men siden boksen er såpass liten, er det uansett ikke aktuelt å lagre noe særlig annet enn brødskiver og evt. litt frukt. Maten holder seg greit frisk.

Rengjøring : 5

Kan lokket tas av og vaskes for seg? Hvor mye plass tar den i oppvaskmaskinen?

Enkelt å rengjøre i og med at lokket og underdelen kan separeres og vaskes i maskin. Lett å holde ren.

Praktisk bruk for barnet: 5

Er den enkel å åpne/lukke selv, ligger pålegget fortsatt på brødskiva til lunsj, ligger boksen stødig på pulten mens barnet spiser, etc.

En matboks som faller veldig godt i smak hos barna, og som har en passe størrelse til at selv de minste kan håndtere den fint på egen hånd. Lokket går greit å åpne og det er kjekt at det følger med en strikk som hindrer at lokket faller av. Boksen er solid og tåler noen turer i gulvet uten å bli ødelagt. Ligger stødig på bordet.

Spesifikasjoner

Produsent Blafre
Pris 169,00
Produktbeskrivelse

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!