Stor boks som passer best for større barn og ungdom.

Les hele saken

Praktisk løsning : 4

Størrelse ift å få plass til det man trenger, er rommene logiske ift praktisk bruk (plass til yoghurt, frukt?), hvor mye plass tar boksen i sekken, kan den stables i kjøkkenskapet, materialvalg, design, etc.

Boksen er i største laget, spesielt det største rommet. På grunn av utformingen er den heller ikke så lett å stable i oppvaskmaskin. Men maten holder seg bra, og du kan fint ha både yoghurt og salater og hele brødskiver. Solid produkt som tåler en støyt.

Matboksens holdbarhet: 4

I hvilken grad klarer matboksen å holde maten frisk når den ligger i skolesekken?

Holder maten ganske frisk, også salat. Men kan med fordel oppbevares i kjøleskap.

Rengjøring : 4

Kan lokket tas av og vaskes for seg? Hvor mye plass tar den i oppvaskmaskinen?

Tar stor plass i oppvaskmaskinen, men en stor fordel at lokket kan tas av.

Praktisk bruk for barnet: 3

Er den enkel å åpne/lukke selv, ligger pålegget fortsatt på brødskiva til lunsj, ligger boksen stødig på pulten mens barnet spiser, etc.

Denne matboksen er i største laget for barnehage- og skolebarn som ikke har behov for å ha med så mye å spise. Lokket kan også være litt vanskelig å åpne og lukke for små barn, og låsen blir tregere etterhvert. En av testerne opplevde også at pålegget og brødskivene ble kastet rundt i hovedrommet, noe som gjorde at barna nektet å bruke denne matboksen. Men til voksne som vil ha med for eksempel salat, dressing og frukt til lunsjen fungerer den kjempefint.

Spesifikasjoner

Produsent Sistema
Pris 169,00
Produktbeskrivelse

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!