Kort sagt:

- Stemmer ikke med originalen.

- Grå hudtoner.

- Mørke partier gror igjen.

- Ingen synlige detaljer.

- Bildene kommer i rull.

- Treg nettside.

- Disse kopiene er helt klart dårligst. Hudtonene er grå, de mørke partiene gror helt igjen og ingen detaljer er synlige. Disse ville jeg ha sendt tilbake, sier Hannemann.

Nordli er enig.

- Dette ser ut som hastverksarbeid. De andre dårligere kopiene i testen fremstår som gode i forhold til disse. Også minus at bildene kommer i rull. Da er det nærmest umulig å henge dem opp på veggen med mindre du har dem i en glassramme, sier han.

Nettsiden er unødvendig treg og utfordrer utålmodigheten når jeg omsider kommer til betalingen og finner ut at Paypal må opprettes for å kunne betale. Dette tar en evighet!

Les hele saken

Gjengivelse og dynamisk omfang: 1

Likhet med orginalen. Er bildet gjengitt slik det ble sendt inn? Hvordan leverandøren har taklet detaljer, skygger og høylys?

Disse bildene er de i testen som avviker mest fra originalen. Bildene er så mørke at ingen av de små detaljene er synlige.

Hudtone: 1

Det kan være en utfordring å gjengi korrekt hudtone i bildet. Svært avgjørende hvis personen i bildet ser grå, rød eller blek ut.

Hudtonene i bildene er grå, nærmest svarte.

Leveringstid og brukervennlighet på nettsiden:: 3

Pluss hvis bestillingen gikk kjapt og effektivt. Minus for treg side, få valgmuligheter, uforståelige ord og forstyrrende elementer.

Treg nettside som krever Paypal. Leveringstiden var i underkant av en uke.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Priseksempler 10x13-format: 1,18 per stk. 30x45-format: 51,00 kr. stk. Porto: 131,00 kr.

Konklusjon

Skuffende resultat.

Vår karakter

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!