Kjenner du en forelder som gjør alt hun eller han kan for andre? Vi leter etter foreldre som alltid stiller opp med det lille ekstra, er hundre prosent til stede gjennom vanskelige situasjoner og alltid har noe å gi og bidra med.

I desember kåret vi årets mamma og pappa i samarbeid med Foreldre & Barn. Dere sendte inn forslag til kandidater, og vinneren ble Anders, som alltid har stilt opp for bonusbarna.

I år utvider vi konkurransen. Det blir kåret en vinner for hver måned, og nå er vi klare til å få inn kandidatene fra januar.

Vi vil vite om foreldre fra hele landet som du mener fortjener en ekstra påskjønnelse.

Vi fikk massevis av fantastiske kandidater i fjor, og det er god grunn til å tro at det finnes mange foreldre som fortjener en påskjønnelse.

Ditt forslag

Send oss ditt forslag til en mamma eller pappa (ikke et foreldrepar) som fortjener oppmerksomhet.

Kanskje er de ekstra behjelpelige i nabolaget, stiller alltid opp på dugnad eller fungerer som ekstraforelder for barn som har det vanskelig?

Kanskje gjør de en eksemplarisk innsats med egne barn?

Kanskje har du en ekstra historie som du vil dele med oss?

Vi vil høre alle historiene deres.

Hver måned velger vi ut en kandidat, og i desember kan du være med å stemme på de tolv utvalgte. Vinneren blir årets mamma eller pappa 2015.

Fyll ut skjemaet under og fortell oss hvem DU synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet i år.

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!