Tema: reisetips

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet "reisetips" (84)

9 ting du ikke må gå glipp av i Los Angeles

Glem Hollywood Walk of Fame, Universal Studios og Hard Rock Café.

De åtte kuleste stedene i Berlin bare folk som bor der vet om

Seile i sjøfly? Danse på elva? Her er innsidetipsene.

Gatene her er som en catwalk

Gjør deg klar for en sofistikert storbyopplevelse i Milano.

- Ingenting slår vintageshoppingen her

Manhattans fashionistas nøler ikke med å bytte ut plaggene i garderoben. Og fyller opp vintagesjapper og loppemarkeder med designerklær til en fjerdedel av nypris.

Her er alenemamma Trudes beste reisetips

- Legg igjen sminken hjemme og vær spontan og leken, tipser Trude Hole (42).

Vinn reise til Lisboa

Gi andre lesere et reisetips, og du kan vinne reise til Lisboa for to personer.

Tips for reise med barn

Her er rådene som gjør ferieturen med barn til en lek.

Ikke bare-bare å bære ombord

Hvor stor? Hvor tung? Hvor mange? Med hvilket innhold? Å reise med håndbagasje er blitt en uoversiktlig affære.

Mystikk i øst

Jernteppet er forlengst borte, men i VM-klare Leipzig finnes fortsatt et mystikkens slør. Heldigvis kan byen by på mer enn fotball, det sies til og med at man kan føle et touch av Paris..

På jentetur for første gang

Er du ung, og skal ut på din første aleneferie? Eller kanskje er du moren til en blivende globetrotter, som etter mange års masing skal ut på tur med venninnene?

Hele Norges Ølborg

Noen kaller den danske byen Aalborg for "Nordens lille Paris". Andre kaller den fastlandets svar på danskebåten, for i Aalborg starter dagen med en øl eller en drink i soloppgang.

Min baby dro avsted

Å reise langt med et spedbarn er ingen lek. Det eneste du kan være sikker på, er at ferien ikke blir helt som før. Begrensede eventyr og maksimal komfort.

Afrikansk curry

Innenfor korallrev og hvite strender har Mauritius et etnisk mangfold som snart er tilgjengelig også for norske charterturister.

Hvordan finne billigturene?

Det er flust av pakketurer å velge mellom, men hvorfor velge dem, når en egenkomponert tur ofte blir billigere, og er mye mer fleksibel?

Verdens mest romantiske hoteller

Enten man planlegger bryllupsreise eller drømmeferien så finnes det tusenvis av romantiske hoteller å velge mellom. Vi har plukket ut noen av de beste.

Over vann og Island

Vi skulle opp på Mýrdalsjökull, men ble forlatt på en hytte. En gammel ørn og hans Toyota Hilux ble redningen. Bli med til den evige is!

Illusjoner og uvirkelighet

Thailands beste turistattraksjon er en miks av dansende elefanter, kortvokste skøyere og menn i dameklær. Phuket FantaSea har det meste.

Skimaskinen

Val Thorens på 2300 meter over havet er Europas høyestliggende skiresort. Stedet er knyttet til verdens største skissystem – "3 Vallée" (Tre daler).

Laos gryr

Ett land i Sørøst-Asia er fortsatt ikke preget av masseturisme. Men noe er på gang. Den dype lyden av tempelgonger gjaller over støvete sentrumsveier.

Spøkelser ved høylys dag

Det er ikke mer enn et par timer siden jeg la Las Vegas bak meg, på jakt etter gamblinghovedstadens rake motsetning: spøkelsesbyen Rhyolite.

Action for alle

Actionsport er tidens mantra. Det har Geilo skjønt. – Geilo har veldig bra forhold for snowboardere og jibbere, skryter Eirik Sandåker fra Vinje.