Tema: julemat

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet "julemat" (65)

Vi har testet årets pinnekjøtt

Mye eksklusivt kjøtt som ikke holder forsvarer prisen.

Så har vi funnet året akevitt-vinner

En skikkelig juleakevitt.

Hvor julete er du?

Ta vår quiz og sjekk hvor glad du er i jula.

Her kan du sitte både sommer og vinter

Ja, for du har vet vel hva er orangeri er?

Quiz: Quizen du helst ikke vil vite fasiten til

Vet du egentlig hvor mange kalorier det er i julekosen din?

Dette serverer Benedicte på julaften!

Å kose seg med kjæresten og familien sin, er det viktigste for Benedicte Adrian (52). Ellers handler julen aller mest om fred og ro. Og litt om gåselever og snegler.

Gamling vinner akevitt-testen

Klassikere på topp - vi har testet 20.

Vinneren koster halvparten av den dyreste

Vi har testet 15 typer urøkt pinnekjøtt.

SE VIDEO: Slik lager du krumkaker

Stjernekokk Bent Stiansen røper hvordan han lager de beste krumkakene- med farmorens gode, gamle oppskrift!

Her er det beste juleølet du får kjøpt i butikken

Det brygges som aldri før, her er det beste norske juleølet.

Slik lykkes du med juleribben

Her får du oppskriften på en tradisjonell ribbemiddag, og i videoen ser du hvordan du skal gå frem for å lykkes hver gang!

Saus til ribbe

Klart du må ha saus!

De fleste steker julepølsene feil

Enten spiser du pølsa med skinnet på, eller så gjør du dette.

Pinnekjøttsuppe - høres ikke det digg ut, eller?

Flink matblogger med genial idé!

Jo, dette er også ribbe

Det finnes flere måter å lage ribbe på. Denne har du ikke hørt om.

Her spiser de mest ribbe i julen

Det spiller nemlig en rolle hvor i landet du bor. Bosted avgjør også hvem som spiser mest pinnekjøtt.

Slik lager mesterkokken ribbe

Mesterkokken viser deg hvordan du egentlig skal lage ribbe.

Klar vinner i julepølsetesten

Det er stor forskjell på pølsene, og en skiller seg klart ut.

Quiz: Hva kan du om julematen?

Denne setter de små grå på prøve ...

Sånn kutter du karbohydrater i julemiddagen

Det er bare snakk om små endringer i tilbehøret.

Slik lager du lavkarbo-julekaker og dessert

Man må jukse litt for å få til marsipan og riskrem på lavkarbo.