Tema: design

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet "design" (654)

- Mote hjalp meg finne ut hvem jeg var

Se videoen der Balmain-designer Olivier Rousteing forklarer hva mote betyr for ham.

Vet du hva dette er?

Sjekk om du skjønner hva disse dingsene egentlig er laget for.

Veggen består av 22.000 treplugger

Slik kjemper de kuleste butikkene om oppmerksomheten din.

Stines strikkesuksess startet med en sirkel

Stine Sæther Uldal (54) fra Hønefoss strikker rundt og rundt - og sirklene blir til deilige plagg. Ideen fikk hun da hun tenkte på hvilke ringvirkninger det ga at en askesky lammet flytrafikken i Europa.

Se årets Louis Vuitton-visning

Sjekk ut Louis Vuittons motevisning for høsten og vinteren 2015.

Møter kundebehov med ny teknologi

Verktøyforhandler Digernes AS inviterte med et par titalls kunder til et todagers besøk i Fagersta for å se hvorfor Seco Tools er i verdenstoppen innen sponfraskillende verktøy. Den svenske globale verktøyprodusenten skuffet ikke og kunne by på spennende løsninger og gode prosesser.

Gnosjö Plåtindustri med automatisk kantpressecelle fra Salvagnini

Gnosjö Plåtindustri AB i Gnosjö, Sverige øker sin produksjonskapasitet ved å investere i en Roboformer - en automatisk kantpressecelle som består av en kantpresse og industrirobot som drives av ett enkelt kontrollsystem og programvare.

Fagarbeidarane nøkkelen til å effektivisere industrien

Kompetanse var nøkkelord når Norsk Industri og ei rekke andre arrangørar samla over 300 industrivener til INDUSTRI2014 i Bodø. Med dette har konferansen etablert seg i Nordland som eit av dei største nasjonale samlingspunkta for industrien.

Enda mer økonomisk kjerneboring

FEIN, som produserer profesjonelle elektroverktøy og tilbehør, har komponert nye sett: FEIN kjernebor fås nå i åtte sett til redusert pris. Med Best-of-Cutter-settene sparer kundene inntil 27 prosent sammenlignet med kjøp av enkeltvis.

CoroMill 345-skjær forenkler planfresing i rustfritt stål

Ny generasjon skjær fra Sandvik Coromant gir lavere skjærekrefter og økt produktivitet.

AGA først med hybridregulator

Smoothflo, er verdens mest avanserte regulator, i hvert fall i følge produsenten. Den nye ett-trinns regulatoren, gir samme trykkstabilitet som en to-trinns regulator.

Jeg hatet å gjøre stand up-show!

Ellen DeGeneres gikk bare på scenen, kun fordi hun ikke hadde andre talenter.

Schunk EGP 25-speed gjør 3 mm slag på 0.03 sek

Det mekatroniske gripeverktøyet Schunk EGP 25-speed er det minste gripeverktøyet på markedet med integrert elektronikk. Dessuten er EGP 25-speed også det raskeste med bare 0.03 sekunder for og stenge ved en slaglengde på 3 mm.

Ser du hvor de har gjemt soverommene?

Eierne trengte mer plass og nye soverom. Resultatet ble en lysere og bedre leilighet.

Sandvik-verktøy gir konkurransefordeler

Det er mange tendenser innenfor olje- og gassindustrien som former utviklingen av nye skjæreverktøy. Eksempelvis blir delene større og materialene mer eksotiske. Etter hvert som bransjen beveger seg ut på dypere vann, vil komponentenes nøyaktighet, overflatekvalitet og prosessikkerhet prioriteres høyere.

Disse trappene har du ikke sett maken til

Trodde du at trappen bare er laget for å ta deg fra en etasje til en annen?

Ringnes Proto-Teknikk vurderer ny eierstruktur

Fire ansatte og nær syv millioner i omsetning i en årrekke, likevel ser Truls Ringnes seg om etter en mulig ny eierstruktur. – Jeg har holdt på med dreiing og maskinering i 28 år så tiden er kanskje moden for endring, sier oslomannen til Maskinregisteret.

Ti søkere til samarbeidsprosjekter

NCE Systems Engineering har foreløpig mottatt fem søknader fra bedrifter som ønsker støtte for å mobilisere innovasjonsprosjekter og ytterligere fem er underveis. – Vi har godkjent de mottatte, og avventer siste formaliteter fra Innovasjon Norge, sier daglig leder i NCE SE, Torkil Bjørnson.

Hvem vil jobbe i industrien?

Industrien står foran store utfordringer. Samtidig som kravene om mer kvalifisert arbeidskraft øker, velger stadig færre ungdommer å ta denne typen utdannelse.

Et godt arbeidsmiljø styrker produktiviteten

En nylig offentliggjort rapport fra Nordisk Ministerråd presenterer analyser som ytterligere bygger opp under antakelsen om at forbedret arbeidsmiljø og trivsel forsterker virksomhetens produktivitet og lønnsomhet.