Viktig info:

Kjære alle i forumet

Nå må vi få tilbake den gode stemningen!

Publisert Oppdatert

Vi har sett mye i forumet den siste tiden som IKKE er positivt, og vi har mottatt mange meldinger og rapporteringer fra medlemmer som synes dette er trist, er lei seg, er sinte og føler seg mobbet.

Dette er ikke akseptabelt!

Som følge av dette vil vi nå følge med mer i forumet, slette unna en del diskusjoner, fjerne bilder osv. slik at vi kan starte "med blanke ark" igjen.

Det er vanskelig for moderatorene, og også oss i redaksjonen, å vurdere hva som er upassende bestandig, da det mange ganger kan være gråsoner. Vi gjør alle vårt beste for at Donald.no skal fortsette å være et bra sted for alle våre medlemmer i alle aldre. Vær grei med moderatorene, og akseper deres avgjørelser.

Vær så snill, alle sammen – prøv å behandle hverandre med respekt, tenkt over hva dere skriver og legger ut, og la heller være å svare dersom noen forsøker å starte en krangel.

Moderator
Vi er alt godt i gang med prosessen med å finne en ny moderator, og i lys av de siste ukenes hendelser har vi besluttet å velge TO nye moderatorer. Disse vil snart bli kontaktet, og det vil komme en sak med annonsering av disse i løpet av neste uke.

Hilsen fra alle oss i Donald-redaksjonen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning