hakkespettavisen

Hvordan det er å være moderator?

Kvakkerakken har skrevet om hvordan det å være moderator.

Publisert Oppdatert

Kvakkerakken: Fra medlem til moderator

Den siste tiden har jeg opplevd noe stort; å bli moderator. Det er både positive og negative følger av det, men jeg kan ærlig si at det er helt annerledes en jeg trodde på forhånd.

En dag jeg tittet innom Donald.no etter skolen, så jeg at jeg hadde en melding i innboksen. Jeg tenkte egentlig at det bare var en venneforespørsel, eller noen som lurte på noe, men nei, det var redaksjonen som lurte på om jeg ville bli moderator.

Jeg ble overrasket og forvirret på samme tid; det kom litt brått på, og det er jo en stor ære å få en slik melding, samtidig som jeg ikke hadde anelse om hva jeg ville, eller hva jeg skulle svare. Jeg hadde jo veldig lyst, men skulle jeg gå fra politikken, og ikke minst DIGG, som var et eventyr i seg selv?

Kvakkerakken ble overrasket over å bli spurt om å bli moderator.

Les resten av denne utgaven av Hakkespettavisen her!

Saken fortsetter på neste side.


Jeg var usikker, men det trengte ikke lang tid før jeg fant ut hvordan jeg skulle komme frem til et svar; Jeg måtte ta kontakt med de beste vennene mine på donald.no, og høre litt fra forskjellige syn hva de mente. Og ingen hadde noe mot at jeg skulle prøve meg, så da kom jeg frem til at jeg skulle prøve det ut, for å se om jeg trivdes. Det har jeg ikke angret et sekund på i etterkant.

Mange tror at det å være moderator er ekstremt mye jobb, og at det er mye som forventes av deg. Men slik er det faktisk ikke. Det er litt jobb, ja, og man må jo besøke mer av foruminnleggene osv., men etter min mening er den største jobben å stå i mot negative kommentarer til deg, og ikke minst det å ta egne beslutninger. Og det kan være vanskelig.

Ellers legger jeg ikke merke til noe stor forskjell, det er bare noen ekstra "knapper" man kan trykke på. Selvfølgelig føler jeg litt ekstra trang til å besøke alle foruminnlegg, og at jeg må besøke litt ekstra blogginnlegg og CC-striper, men det er jo bare sunt for aktiviteten sin del.

Skrevet av Kvakkerakken.

Les resten av denne utgaven av Hakkespettavisen her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning