Oppskrift

Gyselig Halloweenmat!

Planlegger du en sammenkomst i forbindelse med halloween? Vi gir deg skrekkelige serveringsforslag.

Publisert Oppdatert

Avkuttede fingre:

Pølser er jo alltid en klassiker på fest. Men hvordan kan man gjøre pølsene ekstra skrekkelige? Det er enkelt! Stek pølsene og kutt de i to. Stikk inn et mandelflak slik at det ser ut som en "fingernegl" i den ene enden og dekorer mottsatt ende med litt ketsjup. Nå kan du servere gjestene dine blodige pølsefingre.

Hånden i bålet

Ta en plasthanske, fyll med vann eller rød saft og legg den i fryseren. Ta den ut når den er fryst og klipp bort hansken. Og vips har du en ekkel ishånd til å legge på bålet!

Edderkopper

Kokosboller eller muffins med snørelakris og goderiøyne blir kule edderkopper. NAM!

Grønt popcorn

Smelt smør og drypp i litt grønn konditorfarge. Popp popcornet og bland det med smørblandingen.

Hjernemasse-gelé

Lag grønn gelé og legg i kokt spaghetti. La gelén sette seg i en bolle. Når den er stivnet serverer du hjernen oppned på et fat!

Har du noen flere tips for ekkel halloweenmat?

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag