Oppskrift

Gyselig Halloweenmat!

Planlegger du en sammenkomst i forbindelse med halloween? Vi gir deg skrekkelige serveringsforslag.

Publisert Oppdatert

Avkuttede fingre:

Pølser er jo alltid en klassiker på fest. Men hvordan kan man gjøre pølsene ekstra skrekkelige? Det er enkelt! Stek pølsene og kutt de i to. Stikk inn et mandelflak slik at det ser ut som en "fingernegl" i den ene enden og dekorer mottsatt ende med litt ketsjup. Nå kan du servere gjestene dine blodige pølsefingre.

Hånden i bålet

Ta en plasthanske, fyll med vann eller rød saft og legg den i fryseren. Ta den ut når den er fryst og klipp bort hansken. Og vips har du en ekkel ishånd til å legge på bålet!

Edderkopper

Kokosboller eller muffins med snørelakris og goderiøyne blir kule edderkopper. NAM!

Grønt popcorn

Smelt smør og drypp i litt grønn konditorfarge. Popp popcornet og bland det med smørblandingen.

Hjernemasse-gelé

Lag grønn gelé og legg i kokt spaghetti. La gelén sette seg i en bolle. Når den er stivnet serverer du hjernen oppned på et fat!

Har du noen flere tips for ekkel halloweenmat?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning