I Donald Duck & Co #50/51 får du dobbelt så mye Donald-julefølelse, med Donalds doble julenummer! Julen har inntatt Andeby og alle ender gleder seg! I årets julenummer treffer du Onkel Skrue, Magica fra Tryll, Petter Smart, B-gjengen, Mikke & Minnie, Pluto, Dolly, guttene og hedersgjesten selv, Donald Duck. Her bugner det med julemoro, med julehistorier, julesanger, julevitser og julekonkurranse.

Ikke nok med det, i tillegg får du et ekstra blad med den klassiske julehistorien "Jul i Pengelens" av Carl Barks.Ikke nok med det, den klassiske julefilmen "Snøballkrigen" med Donald og guttene får du i tegneserieversjon i jubel-jule-bladet.Ikke nok med det, vi har laget et eget spill fra denne historien. Gå inn på spillet "Snøballkrigen" og plasser en snøball midt i fleisen på alle dine favorittfigurer. Sett inn nådestøtet her!

Jublende dobbeltjulenummer i salg fredag! God snøballjul!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!