Lørdagen startet med funballz-konkurranse med Donald Duck. Det var strålende solskinn, og stemningen var på topp hos både store og små.

Vi fortsatte dagen med Bungee Run-konkurranse med Esso og skattejakt med Juliabladet. Det var også slalomkjøring, rail og hopp for barn i alle aldre, og alle fikk diplom og medalje. Kanskje vi hadde fremtidens alpinstjerner med oss i helgen?

Mens barna koste seg i familieområdet var det også renn lengre opp i bakken. Jenter og gutter 10-15 år konkurrerte i slalom både fredag, lørdag og søndag.

Mellom slagene kunne deltakerne slappe av med litt Donaldlesning.

Det var også underholdning fra scenen hele dagen, med blant annet klovnen Knerten som ble veldig godt mottatt av et ivrig publikum!

Inne på Lodgen holdt Arild Midthun Donald-foredrag for både store og små på lørdag og søndag. Utenfor kunne man bli tatt bilde av i selveste Donaldbilen. Var du en av de som ble tatt bilde av? Finn ditt bilde her!

Helgen har vært fyllt med sol, latter og masse skiglede! Vi gleder oss allerede til neste år!

Se også:

Topp stemning i Hemsedal

Donald Duck Games på Bisslett stadion i juni!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!